Μουσικη

acte vide & Pina Bounce

Προγραμμα:
Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, 21:00
Εισιτηρια:
6€
Πληροφοριες / Κρατησεις:
Συντελεστες
Σχετικα

Οι acte vide συνομιλούν με την Pina Bounce μέσω αυτοσχεδιασμών και ηχητικών εξερευνήσεων. Παρουσιάζουν διάφορα σετ σύντομης διάρκειας, τα οποία εναλλάσσονται και ενίοτε συμπίπτουν, όπως συμβαίνει σε έναν διάλογο.

 

acte vide

Οι acte vide (κενή πράξη) είναι ο Γιάννης Κοτσώνης και η Δανάη Στεφάνου. Αυτοσχεδιάζουν μαζί από το 2006, εξερευνώντας τα όρια του θορύβου και της σιωπής. Έχουν πραγματοποιήσει πολυάριθμες συναυλίες και αυτοσχέδιες δράσεις στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, συχνά σε διάλογο με άλλους μουσικούς, εικαστικούς και σκηνοθέτες. Διανύουν την εποχή της επιτάχυνσης με σχετική ηρεμία, ενημερώνοντας πολύ σπάνια την ιστοσελίδα τους.

www.acte-vide.blogspot.gr

www.facebook.com/acte.vide

www.soundcloud.com/actevide

 

Pina Bounce

Η Pina Bounce ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως μουσικός, DJ και αρχιτέκτων. Το μουσικό έργο της, ομαδικό ή ατομικό, από το 2001, διατρέχει το θέατρο, τον κινηματογράφο, ηχητικές εγκαταστάσεις, συναυλιακούς χώρους, και τη δισκογραφία. Εξερευνά τον αυτοσχεδιασμό, τη σύνθεση, την αποδόμηση των ηχητικών μορφών και τη δημιουργία ηχητικών χώρων και εξιστορήσεων. Το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς της απαντάται στα δύο κύρια ομαδικά project, Drog_A_Tek και Minimaximum Improvision και στο σόλο project Pin(n)a Bounce.

www.orilarecords.bandcamp.com/album/trumpetancy

www.ioannidou-blog.tumblr.com

link fb event