μουσική/χορός

Agile Experiments: instant compositions for vision, sound & movement

Προγραμμα:
Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 | 21:00
Εισιτηρια:
8€, 5€ (φοιτητικό, κάρτα ανεργίας)
Πληροφοριες / Κρατησεις:
κρατήσεις απαραίτητες: viva.gr & ☏ 213 00 40 496
Συντελεστες
Σχετικα

Το συνεργατικό αυτοσχεδιαστικό project “Agile Experiments” του ντράμερ Dave De Rose – συνεργάτη των Moloko, Mulatu Astatke, Rokia Traore, Mark Ronson, Jamie Cullum, μεταξύ άλλων – επιστρέφει στο KΕΤ ανανεωμένο λόγω των νεοαπορροφημένων καλλιτεχνών του από την Αθήνα.

Χωρίς κανόνες και προσδοκίες, η Νεφέλη Παπαϊωάννου, η Μαρία Πίσιου, η Isidora Vincentelli, η Πωλίνα Χρυσάφη, ο Jeph Vanger, η Μαρίσσα Μπίλη και ο Dave De Rose δεσμεύονται για αυθόρμητη δημιουργικότητα που εμπλέκει τον χώρο του ΚΕΤ και ό,τι αυτός περιέχει.

Το Agile Experiments είναι ένα project που γεννήθηκε από κοινού και με βάση δύο ιδέες:

– Να δημιουργηθεί νέα μουσική συνεργατικού χαρακτήρα μέσω της αδιαμφισβήτητης και αμετάκλητης εφαρμογής του αυτοσχεδιασμού.

– Να μεταφερθεί αυτή η μουσική σε τοποθεσίες όπου το κοινό ήταν πιθανό να μην έχει ακούσει ποτέ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.

Τέσσερα χρόνια και έντεκα LPs αργότερα, το project συμπεριλαμβάνει καλλιτέχνες του χορού, των εικαστικών και του ήχου. Το διεθνές ρόστερ του μπορεί να υπερηφανεύεται για μια μεγαλειώδη συσσώρευση 63 καλλιτεχνών που εκτείνονται ευρέως σε όλα τα στιλιστικά είδη των μορφών τέχνης.

www.davederosemusic.com/agile-experiments