Μουσικη

Alexandros Drymonitis / Babak Ahteshamipour

Προγραμμα:
Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 | 21:00
Εισιτηρια:
8€
Πληροφοριες / Κρατησεις:
κρατήσεις απαραίτητες: viva.gr & ☏ 213 00 40 496
Συντελεστες
Σχετικα

Χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα μέσων από live coding έως ηλεκτροακουστικό αυτοσχεδιασμό για παραγωγή επίμονων ρυθμικών μοτίβων και μελωδιών, ο Αλέξανδρος Δρυμωνίτης και ο Babak Ahteshamipour καταλαμβάνουν το ΚΕΤ, μαξιμαλιστικά όσο και μινιμαλιστικά, μέσω δύο ηλεκτρονικών σετ.

Ο Αλέξανδρος θα παρουσιάσει ένα σετ live sequencing και live scoring μέσω live coding σε ένα περιβάλλον που έχει αναπτύξει ο ίδιος. Το πληκτρολόγιο του υπολογιστή θα αντικατασταθεί από μια ηλεκτρική κιθάρα όπου καθώς θα παίζει, θα γράφεται κώδικας, ο οποίος με τη σειρά του θα παράγει ηλεκτρονική μουσική που θα συνοδεύει την κιθάρα. Θα δημιουργηθεί έτσι μία συνθήκη συνεχούς ανάδρασης μεταξύ μουσικής και κώδικα, όπου η μουσική θα δημιουργεί κώδικα, και ο κώδικας θα δημιουργεί μουσική.

Ο Babak θα παρουσιάσει ένα σετ το οποίο αποτελείται από playful και σκοτεινές ηλεκτρονικές micro-συνθέσεις με πολλαπλές αλλαγές και διακυμάνσεις στην ένταση και την ακουστική πληροφορία. Οι συνθέσεις αυτές θα συνδυαστούν με visuals δημιουργίας του ίδιου σε συνεργασία με την Αγγελική Γερμακοπούλου, εξερευνώντας ηχοτοπία και αφηγήσεις επηρεασμένες από gaming αισθητική.

www.drymonitis.me

www.babakahteshamipour.com

www.aggelikigermakopoulou.com