Μουσικη

annalized_noiose

Προγραμμα:
Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 | 21:00
Εισιτηρια:
8€
Πληροφοριες / Κρατησεις:
κρατήσεις απαραίτητες: viva.gr & ☏ 213 00 40 496
Συντελεστες
Σχετικα

Το ιταλικό ντουέτο annalized_noiose παρουσιάζει ένα σετ πειραματικού ήχου, θορύβου, feedback και φωνητικών αυτοσχεδιασμών στην τοπική γλώσσα της Σαρδηνίας.

annalized: voice, distortions, tapes

noiose: snare, effects, no-input mixer

Η Annalisa Pascai Saiu (a.k.a. annalized) είναι εικαστικός, ανεξάρτητη curator και διοργανώτρια του Noise Delivery Festival και του εγχειρήματος ProgettoHecate που εστιάζει στη σύγχρονη τέχνη. Έχει κάνει δική της την παράδοση των αυτοσχεδιαστών ποιητών από τη Σαρδηνία. Στις site specific συναυλίες της, αφηγείται ιστορίες με μαγικό, μυστικιστικό και θεολογικό θέμα. Εναλλάσσει τα “sardu”, τη αρχαία ρωμανική γλώσσα της Σαρδηνίας, με τα βιβλικά εβραϊκά και τα αρχαία ελληνικά σε μια ροή πάντα αυτοσχεδιαστική.

Ο Emilio Bernè (a.k.a. noiose) είναι μουσικός, ντράμερ και performer από την Ιταλία. Η προσέγγισή του είναι προσανατολισμένη στην προσομοίωση του glitch μέσω της χρήσης ενισχυμένων χορδών και αντικειμένων σε ηλεκτροακουστικό περιβάλλον. Έχει εμφανιστεί στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ με τους Jean-Francois Laporte, Evil Moisture, Arma Agharta. Από το 2017, μοιράζεται ανάμεσα στο σόλο πρότζεκτ NOIOSE, το τρίο PELSO και το ντουέτο OZON ZOON.