Μουσικη

Circa 19

Προγραμμα:
Παρασκευή 4 Μαρτίου | 21:00
Εισιτηρια:
7€
Πληροφοριες / Κρατησεις:
περιορισμένος αριθμός θεατών/κρατήσεις απαραίτητες: viva.gr & ☏ 213 00 40 496
Συντελεστες
Σχετικα

Ο Δήμος Βρύζας (βιολί, FX’s) και ο Θάνος Καζαντζής (ντραμς) στο KET για ένα σετ ελεύθερου αυτοσχεδιασμού.

Το σχήμα Circa 19, ντουέτο με βάση τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό, δημιουργήθηκε στις αρχές του 2019. Συνδυάζοντας κρουστά όργανα και αντικείμενα με τον ήχο του ακουστικού βιολιού και κάποιων ηλεκτρονικών εφέ, οι δύο αυτοσχεδιαστές δημιουργούν έναν ενοποιημένο ήχο παίρνοντας καθαρές αποφάσεις τη στιγμή της δημιουργίας. Τίποτα δεν είναι προαποφασισμένο, υπάρχει μόνο η αρχική επιθυμία για κάθε μορφή έκφρασης μέσω της μουσικής.

facebook / youtube / soundcloud

Ο Θάνος Καζαντζής (τύμπανα και κρουστά) γεννήθηκε το 1983 στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης. Ξεχωρίζει τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό ως την πιο ειλικρινή, εύθραυστη και στιγμιαία έκφραση της μουσικής. Είναι ηχολήπτης και ιδιοκτήτης του στούντιο ηχογραφήσεων Polytropon (Θεσσαλονίκη). Έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τους Γιώργο Απέργη, Σάκη Παπαδημητρίου, dissonArt ensemble, Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν, Αντώνη Ανισέγγο, Βασίλη Μαντζούκη, Σαββίνα Γιαννάτου, Παύλο Παυλίδη, Mary’s flower Superhead.

facebook.com/Polytropon-Recording-Studios-138561422965607

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1992 ο Δήμος Βρύζας είναι βιολιστής και αυτοσχεδιαστής. Η δουλειά του επικεντρώνεται στον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό και την πειραματική μουσική. Σπούδασε αυτοσχεδιασμό με τους Fred Frith και Alfred Zimmerlin. Δέχτηκε ένα ευρύ φάσμα επιρροών, από την κλασική και την παραδοσιακή μουσική μέχρι τη rock, τη noise και την ambient. Σήμερα, τα ενδιαφέροντά του στρέφονται στη διερεύνηση των ηχητικών ορίων του βιολιού, στον πειραματισμό με το κοντράστ ακουστικού/ηλεκτρονικού ήχου και στην αναζήτηση νέων τρόπων μουσικής έκφρασης. Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύει, ηχογραφεί και εμφανίζεται ζωντανά μαζί με σημαντικούς μουσικούς, στην Ελλάδα, την Ελβετία, την Πορτογαλία, την Γαλλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία κ.ά.

dimosvryzas.com