Μουσικη

colorgraphs

Προγραμμα:
Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, 21:00
Εισιτηρια:
6€
Πληροφοριες / Κρατησεις:
Συντελεστες
Σχετικα

Το colorgraphs παρουσιάζει στο ΚΕΤ ένα solo live set με υλικό από τον πρώτο προσωπικό δίσκο και όχι μόνο, σε μία performance που αποδίδεται με τελείως διαφορετικό τρόπο, καθώς απογυμνώνεται το στοιχείο των φυσικών οργάνων και υιοθετείται ένας ηλεκτρονικός χαρακτήρας.

Η αρχή έγινε το 2013 σε ένα αθηναϊκό υπνοδωμάτιο, με μόνο γνώμονα τη φωνή και το πόσο μπορεί αυτή να τεντώσει και να αποδώσει σαν όργανο. Έως και σήμερα, συνεχίζει την πορεία της με την ίδια βάση, έχοντας περάσει από υπνοδωμάτια σε σαλόνια και από σαλόνια στο στούντιο της Sonic Playground.

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά ‘’G R A D I E N T S’’ που κυκλοφορεί από τον Δεκέμβρη του ’18, είναι ένα δείγμα αυτής της απόπειρας, να ακούμε και να αφουγκραζόμαστε την ελαστικότητα μίας φωνής δίχως αυτό να σημαίνει πως είναι το μόνο πράγμα που φτάνει στα αυτιά μας. Το project βασίζεται σε δύο ακόμη πυλώνες: τύμπανα και μπάσο γεμίζουν το φάσμα που δημιουργείται από πολλαπλές φωνητικές χροιές μέσω loops και fx. Ως προς το μουσικό είδος του, αυτό είναι προς εξερεύνηση. Και αυτή ακριβώς είναι η απόλαυση.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.colorgraphs.bandcamp.com/album/gradients

www.facebook.com/colorgraphs