προβολή

Constant Changes, Silent Witnesses

Προγραμμα:
Πέμπτη 4 Απριλίου, 21:00
Διαρκεια:
30'
Εισιτηρια:
4€
Πληροφοριες / Κρατησεις:
Συντελεστες
Ιδέα/χορογραφία:
Jasmin İhraç
Χορός:
Jasmin İhraç
Parkour:
Berkay Yunus Kaplan
Κάμερα:
Neslihan Siligür, Yusuf Emre Yalçin
Ήχος:
Erkal Taşkın
Μοντάζ:
Can Eskinazi, Adam Wakeling
Μουσική:
"Sibaai" (Cymin Samawatie-ECM Records/Verlag GmbH), από τους Cyminology (P) 2011 ECM Records GmbH, χρησιμοποιείται με την παραχώρηση των ECM Records Ignaz Schick και Martin Tetréault // Μουσική από το album "live 33 45 78" Ambiances Magnétiques AM 191, 2006 // "Kundry" της Angelika Niescier, από τον δίσκο The Berlin Concert (Intakt Records 305), Angelika Niescier (σαξόφωνα), Christopher Tordini (μπάσο), Tyshawn Sorey (τύμπανα)
Φωτογραφίες:
Viola Yeşiltaç
Ευχαριστούμε τους:
Diana Näcke, Viola Yeşiltaç, Turan Tayar
Σχετικα

“Η ταινία Constant Changes, Silent Witnesses αφηγείται μια ιστορία περιπλάνησης μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Παρατηρεί τις αλλαγές που συμβαίνουν στην πόλη, την εξαφάνιση των παλιών κτιρίων και των πράσινων χώρων, τη μετατόπιση των ανθρώπων – αλλά και την αντίσταση σε όλα αυτά. Ωστόσο, οι πραγματικοί μάρτυρες αυτών των μεταβάσεων είναι τα δέντρα, κάποια από τα οποία είναι 700 ετών· αυτά είναι οι βουβοί θεατές της ζωής που ξεδιπλώνεται. Μέσω του χορού μου, συνδέω χώρους όπου οι διαδικασίες αυτές αντιπαρατίθενται και γίνονται φανερές”.

Η Jasmin İhraç είναι χορογράφος και performer. Εγκατεστημένη στη Γερμανία, όπου μεγάλωσε και σπούδασε, ανιχνεύει μέσω του χορού και της εικόνας μνήμες από την τουρκική και αρμένικη ιστορία της οικογένειάς της. Επιχειρεί να ανασυστήσει μια καινούργια αλφάβητο μέσα από τα θραύσματα της ιστορίας αυτής. Η ταινία Constant Changes, Silent Witnesses είναι το τρίτο πρότζεκτ που παρουσιάζει στο ΚΕΤ.

www.jasminihrac.net/en