Μουσικη

Δήμος Βρύζας σόλο

Προγραμμα:
Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 | 21:00
Εισιτηρια:
8€
Πληροφοριες / Κρατησεις:
κρατήσεις απαραίτητες: viva.gr & ☏ 213 00 40 496
Συντελεστες
Σχετικα

Ο βιολιστής και αυτοσχεδιαστής Δήμος Βρύζας σε ένα σόλο σετ ελεύθερου αυτοσχεδιασμού. Η συναυλία αποτελεί τη δεύτερη “στάση” του αυτοσχεδιαστή σε ένα μίνι τουρ που θα ξεκινήσει στη Θεσσαλονίκη στις 12 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 24 Ιανουαρίου στο Cafe OTO του Λονδίνου.

Τα τελευταία χρόνια, ο Δήμος Βρύζας, ενεργός στην ευρωπαϊκή σκηνή του ελεύθερου αυτοσχεδιασμού, συνεργάζεται και ηχογραφεί με σημαντικούς αυτοσχεδιαστές/στριες. Έχει πραγματοποιήσει συναυλίες στην Ελβετία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο ή τη Δανία.

Είναι μέλος του drone αυτοσχεδιαστικού τρίο “Life Only” (Fred Frith, Diego Aguirre), του ντουέτου Miracapillo/Vryzas (Valeria Miracapillo), του ντουέτου Karbacher/Vryzas (Eva-Maria Karbacher) καθώς και του ελληνικού τρίο “The Coal” (με τους Σίμο Ρινιώτη και Γιάννη Αράπη).

Η μουσική του διαδρομή μαρτυρά ένα ευρύ φάσμα επιρροών, από την κλασική και την παραδοσιακή μουσική έως τη rock, τη noise και την ambient. Τα ενδιαφέροντά του στρέφονται σήμερα προς τη διερεύνηση των ηχητικών ορίων του βιολιού, τον πειραματισμό με το κοντράστ ακουστικού/ηλεκτρονικού ήχου και την αναζήτηση νέων τρόπων μουσικής έκφρασης.

Διάρκεια: 40’

Δήμος Βρύζας: Βιολί, FX’s

www.dimosvryzas.com