Μουσικη

Duo Coyote | Emmanuel Cremer | Χάρης Λαμπράκης

Προγραμμα:
Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, 21:00
Εισιτηρια:
6€
Πληροφοριες / Κρατησεις:
Συντελεστες
Σχετικα

To ντουέτο Coyote από τη Γαλλία συμπράττει για μια βραδιά στο ΚΕΤ με τον Emmanuel Cremer και τον Χάρη Λαμπράκη σε ένα αυτοσχεδιαστικό μουσικό σετ.

 

Duo Coyote

Το project Coyote των Michel Doneda (σαξόφωνο) και της Natacha Muslera (φωνή), αποτελεί μια ηχητική ιεροτελεστία. Το Coyote είναι η πρώτη performance του Joseph Beuys, που παρουσιάστηκε τον Μάιο του 1974 σε γκαλερί της Νέας Υόρκης, όπου ο καλλιτέχνης θα ζήσει για μια εβδομάδα με ένα κογιότ. Για τους Michel και Natacha “Coyote” είναι η εμπειρία της ακρόασης και των χώρων. Μια ακρόαση που δίνει στον καθένα την ελευθερία να ζει την πράξη με την παρουσία του, με τη βοήθεια του χώρου. Οι χώροι είναι ακουστικοί, ακάθαρτοι, ορατοί, αόρατοι, υπαρξιακοί, ώστε να αποκαλυφθούν στον ακροατή μέσω μιας αυτοσχεδιαστικής ηχητικής performance.

www.natachamuslera.org/coyote

 

Emmanuel Cremer

Ο Emmanuel Cremer σπούδασε τσέλο στο ωδείο της Μασσαλίας. Συνέχισε τις σπουδές του πάνω στη σύνθεση στο Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ υπό την επίβλεψη του Thérèse Motard. Ακολούθησε τα μονοπάτια της τζαζ και του αυτοσχεδιασμού. Έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμες ευρωπαϊκές σκηνές και έχει συνεργαστεί με την κολεκτίβα Emir του μπασίστα Barre Philips, με τοv κιθαρίστα Raymond Boni, με τον σαξοφωνίστα Joe McPhee, με το κουαρτέτο Stanislas, με τον Gustavo Ovalles και το κουϊντέτο Méandres.

www.soundcloud.com/chellsounds

 

Χάρης Λαμπράκης

Ο Χάρης Λαμπράκης είναι ένας εξαιρετικός μουσικός, δεξιοτέχνης στο νέυ, με πλούσιες συνεργασίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι μέλος διαφόρων μουσικών σχημάτων και από το 2006 έχει σχηματίσει το συγκρότημα Χάρης Λαμπράκης Quartet.

www.harrislambrakis.com

 

Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου το Duo Coyote θα συμπράξει με το ντουέτο των Emmanuel Cremer και Στέφανου Χυτήρη στη συναυλία “A l’ Improviste, concert tourné vers l’ autre” στο Auditorium Théo Angelopoulos του Institut Français d’Athènes – Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών.
Ώρα έναρξης: 20:00, είσοδος ελεύθερη.
website
fb event