Μουσικη

Άγγελος κυρίου | Johannes Bergmark | acte vide

Προγραμμα:
Κυριακή 22 Μαρτίου, 21:00
Εισιτηρια:
6€
Πληροφοριες / Κρατησεις:
Συντελεστες
Σχετικα

Ο Άγγελος κυριού, ο Johannes Bergmark και οι acte vide συναντιούνται στο KET χάρη σε μία τυχαία συγκυρία, και χωρίς συγκεκριμένο πλάνο.

Johannes Bergmark
Ο Johannes Bergmark ασχολείται με τον ηχητικό αυτοσχεδιασμό με χρήση αντισυμβατικών οργάνων και σουρεαλιστικών ηχητικών αντικειμένων. Δραστήριος ως αυτοσχεδιαστής και ηχητικός καλλιτέχνης από τα 90s έχει παρουσιάσει συναυλίες, ηχητικές εγκαταστάσεις και περφόρμανς, σόλο αλλά και σε συνεργασία με πολλούς άλλους καλλιτέχνες. Αντλώντας στοιχεία τόσο από το χώρο των εικαστικών τεχνών, του ελεύθερου αυτοσχεδιασμού και τη sound art, ο Bergmark δεν διστάζει να παίξει με το χιούμορ και το παράλογο.
https://www.bergmark.org/

Άγγελος κυρίου
Ο Άγγελος κυρίου ξεκίνησε να ηχογραφεί για λογαριασμό του, στα μέσα της προ προηγούμενης δεκαετίας και συνεχίζει να πράττει το ίδιο μέχρι σήμερα. Ταυτόχρονα συμμετέχει στα σχήματα MrCantfind, Zeroine, La Situation Conga, Betty loop loop, kyrioukaridi, ΦΙΔΙ, sister abdel, ενώ ζει προς το παρόν στην Αθήνα.
https://angeloskyriou.hotglue.me/

acte vide
Oι acte vide (κενή πράξη) είναι ο Γιάννης Κοτσώνης και η Δανάη Στεφάνου. Από το 2006 αυτοσχεδιάζουν μαζί, εξερευνώντας τα όρια του θορύβου και της σιωπής. Έχουν πραγματοποιήσει πολυάριθμες συναυλίες και αυτοσχέδιες δράσεις στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, συχνά σε διάλογο με άλλους μουσικούς, εικαστικούς και σκηνοθέτες. Διανύουν την εποχή της επιτάχυνσης με σχετική ηρεμία, ενημερώνοντας πολύ σπάνια την ιστοσελίδα τους.
http://acte-vide.blogspot.com