Μουσικη

Yorgia Karidi | zZonkd (MIZI/Oliver Torr/Jay Glass Dubs) | DJ Werewolf In Love

Προγραμμα:
Πέμπτη 13 Απριλίου 2023 | 21:00
Εισιτηρια:
8€
Πληροφοριες / Κρατησεις:
κρατήσεις απαραίτητες: viva.gr & ☏ 213 00 40 496
Συντελεστες
Σχετικα

Δύο σετ ηλεκτρονικού ήχου και ελεύθερου αυτοσχεδιασμού από την Yorgia Karidi και τους πρωτοεμφανιζόμενους zZonkd (MIZI/Oliver Torr /Jay Glass Dubs), συνοδευόμενα από ένα DJ set από τον DJ Werewolf In Love (Spencer Clark).

Η Γεωργία Καρύδη είναι εικαστικός, μουσικός, dj και performer, της οποίας τα έργα / live sets εστιάζουν στην ακρόαση, τις φωνητικές ιδιότητες και τις συνθέσεις μεταξύ των μέσων και των ειδών. Δουλεύει με ζωγραφική, γλυπτική, βίντεο, περφόρμανς, ήχο και λεκτικές παρτιτούρες. Έχει δουλέψει εκτενώς με την ανθρώπινη φωνή στην performance επιθυμώντας να κατανοήσει το ιστορικό, πολιτικό και πολιτιστικό πλαίσιο της ύπαρξης μιας θηλυκότητας στον κόσμο. Η σύνδεσή της με την κοινότητα στην οποία ανήκει, η συνεργασία με καλλιτέχνες και μουσικούς καθώς και η ποίηση μέσα στις απλές χειρονομίες είναι οι άξονες της δουλειάς της. Η πρόσφατη πρακτική/έρευνά της χρησιμοποιεί τη συμβολική φράση Free Things και είναι αφιερωμένη στην αποτύπωση της δημιουργικής διαδικασίας και των σπάνιων απελευθερωτικών στοιχείων στη σημερινή ζωή. Εργάζεται στο ίδιο θέμα με μια ομάδα εφήβων στο Σχολή Πρόληψης του ΚΕΘΕΑ, δημιουργώντας μαζί τους ένα ντοκιμαντέρ. Η δουλειά της είτε σόλο είτε σε συνεργασία με άλλους έχει κυκλοφορήσει μεταξύ άλλων σε labels όπως Nutty Wombat, Inner Ear Records, Orila Records, Ecstatic, Bokeh Versions.

Ο Δημήτρης Παπαδάτος (aka Jay Glass Dubs) είναι συνθέτης, μουσικός και sound artist με έδρα την Αθήνα. Το πρότζεκτ του, Jay Glass Dubs, είναι μια άσκηση ύφους που εστιάζει σε μια αντιφατική ιστορική προσέγγιση της dub μουσικής, απογυμνωμένη, συγκεντρωμένη στη βασική της μορφή (drum/bass/vox/effects). Έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε διεθνείς θεσμούς και φεστιβάλ (Berlin Atonal, Meakusma Festival, documenta14, Transmediale), σε χώρους και αίθουσες όπως το Macao στο Μιλάνο, το Portikus στη Φρανκφούρτη, το Kraftwerk και το HkW στο Βερολίνο, το Cafe OTO και το Corsica Studios στο Λονδίνο.

www.jayglassdubs.bandcamp.com

Ο Oliver Torr είναι συνθέτης, sound designer και sound artist με έδρα την Ευρώπη. Από νεαρή ηλικία ασχολείται με διάφορες δραστηριότητες που σχετίζονται με τον ήχο, τον αυτοσχεδιασμό, την τέχνη και τη μουσική. Κατασκευάζει δικά του όργανα ήχου, συσκευές Max κ.ά. Έχει εμφανιστεί σε γκαλερί, σε θεατρικές σκηνές και έχει δημιουργήσει μουσική και ηχητικό σχεδιασμό για ταινίες και έργα video art.

www.olivertorr.bandcamp.com

O Γιώργος Μιζήθρας ή αλλιώς «ΜΙΖΙ» είναι μουσικός, ενεργός τόσο ως συνθέτης αλλά και επιτελεστής στα πεδία της πειραματικής μουσικής, του αυτοσχεδιασμού, της ζωντανής ηλεκτρονικής μουσικής, της μουσικής για θεατρικές παραστάσεις και των οπτικοακουστικών εγκαταστάσεων. Είναι μέλος της κολλεκτίβας ΚΕ.Δι.Μου.Ρα και του συνόλου πειραματικής μουσικής Trigger Happy. Είναι παραγωγός και επιμελείται της διαδικτυακής ραδιοφωνικής πλατφόρμας loskop.radio. Η πιο πρόσφατη δουλειά του με τίτλο “Μουσική Πίσω Από την Μουσική” δημοσιεύτηκε από τις δισκογραφικές label39 και ΤΟΠΟΤ.
www.mizi.media