Μουσικη

John Moods | Smalfeels

Προγραμμα:
Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, 21:00
Εισιτηρια:
8€
Πληροφοριες / Κρατησεις:
Συντελεστες
Σχετικα

Ο Κορμοράνος επιστρέφει στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων για ακόμα ένα διπλό line-up ιδιοσυγκρασιακής ποπ από Βερολίνο και Αθήνα, αυτή τη φορά με headliner τον John Moods και openers τους Smalfeels αντίστοιχα.

Ο John Moods ζει κι εργάζεται στο Βερολίνο, όπου διατηρεί τη lo-fi / art / indie μπάντα Fenster. Μέσα στο 2018 κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο στο κομβικό για την diy σκηνή του Neukoln ανεξάρτητο label Mansions and Millions με τίτλο “The Essential John Moods”, μια συλλογή από ακατέργαστα διαμάντια διακριτικής, χαμηλόφωνης και φιλοσοφημένης ποπ με επίκεντρο τα μεγάλα θέματα της ζωής και του απείρου (!). Τον Ιούνιο του 2019 κυκλοφόρησε το “I Wanted You”, το πρώτο single μέσα από το επερχόμενο νέο άλμπουμ του, μια νέα μουσική πρόταση για τον ίδιο, με έναν ήχο λίγο πιο χαρούμενο, λίγο πιο στενάχωρο και – σημαντικότερο απ’ όλα – λίγο περισσότερο και από τα δύο ταυτόχρονα (!!). Αυτή θα είναι η πρώτη του φορά στην Αθήνα και την περιμένει με ανυπομονησία.
www.facebook.com/thejohnmoods

Οι Smalfeels είναι το προσωπικό σχήμα του Νίκου Γιαννακάκη (μαζί με τον Κώστα Σιδηροκαστρίτη στο μπάσο και τα backing vocals) με επιρροές από chillwave, indie rock αλλά και rn’b στοιχεία. Κυκλοφόρησαν σχετικά πρόσφατα το πρώτο τους ep “Indoors Outdoors” στην αθηναϊκή Just Gazing Records ενώ η χαρακτηριστικά καθηλωτική live εκδοχή τους έχει ήδη εξασφαλίσει αξιομνημόνευτες εμφανίσεις δίπλα σε ονόματα όπως Montero, Σtella, Magic Island στο περσινό Four Days in Aegina και Sillyboy’s Ghost Relatives.
www.facebook.com/smalfeels