Μουσικη

Miki Yui | Pinna Bounce

Προγραμμα:
Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, 21:00
Εισιτηρια:
6€
Πληροφοριες / Κρατησεις:
Συντελεστες
Σχετικα

Η Miki Yui, καλλιτέχνιδα, συνθέτρια και μουσικός από το Τόκυο με έδρα το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, επισκέπτεται το ΚΕΤ για μια live performance την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου. Μαζί της η Pinna Bounce.

Miki Yui
Με background στις καλές τέχνες, η Miki Yui εξερευνά τις γκρίζες ζώνες της αντίληψης και της φαντασίας μας, στους τομείς της μουσικής, του σχεδίου, των installation και της performance. Από το 1999 είναι γνωστή για τη μοναδική μινιμαλιστική και οργανική της προσέγγιση στη μουσική. Από ένα λεπτό μικροσκοπικό σφύριγμα μέχρι ένα απόκοσμο βουητό, ηλεκτρονικοί ήχοι και field recordings υφαίνονται σε μουσική με αφηγηματική ένταση. Το 6ο σόλο άλμπουμ της MILLS κυκλοφόρησε από το label CUSP EDITIONS του Μάντσεστερ το Μάιο του 2018.
www.mikiyui.com

Pinna Bounce
Η Pinna Bounce ζει και εργάζεται στην Aθήνα ως μουσικός, DJ και αρχιτέκτων. Το μουσικό έργο της, ομαδικό ή ατομικό, από το 2001, διατρέχει το θέατρο, τον κινηματογράφο, ηχητικές εγκαταστάσεις, συναυλιακούς χώρους και τη δισκογραφία. Εξερευνά τον αυτοσχεδιασμό, τη σύνθεση, την αποδόμηση των ηχητικών μορφών και τη δημιουργία ηχητικών χώρων και εξιστορήσεων. Το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς της απαντάται στα δύο κύρια ομαδικά project, Drog_A_Tek και Minimaximum Improvision και στο σόλο project Pin(n)a Bounce.
www.orilarecords.bandcamp.com/album/trumpetancy
www.ioannidou-blog.tumblr.com