Μουσικη

Mondoriviera (IT) / Ara XD (GR) / Nesansya (GR)

Προγραμμα:
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 | 20:00
Εισιτηρια:
10€
Πληροφοριες / Κρατησεις:
more.com & ☏ 213 00 40 496
Συντελεστες
Σχετικα

Μεταξύ EDM, hardstyle beats, hyperpop, μουσικής υπόκρουσης για ταινίες τρόμου, ονειρικών ηχοτοπίων ή plunderphonics, τρία sets ηλεκτρονικού ήχου από τον Mondoriviera, το Ara XD και τη Nesansya. Ο DJ WEREWOLF IN LOVE επιλέγει τη μουσική πριν, ανάμεσα και μετά τα sets.

Μετά το ντεμπούτο του (“Il Tempio degli Uomini Granchio”, Brutture Moderne, 2020) και το folk-vaporwave soundtrack που συνέθεσε για το βιντεοπαιχνίδι “Nott Longa” (Artetetra 2021), ο Lorenzo Camera (aka Mondoriviera) επιστρέφει με το “Frenton Cantolay”: 10 κομμάτια εμπνευσμένα από τη χρυσή εποχή των γυαλιστερών VHS τρόμου, το goblin muzak και τις ηχητικές αυταπάτες της νέας χιλιετίας.

www.artetetra.bandcamp.com/album/frenton-cantolay

Παιδί της EDM και της ποπ των αρχών της δεκαετίας του 2010, το Ara XD συνθέτει ηλεκτρονική μουσική για υπολογιστές, συνδυάζοντας την κλασική μουσική, τα hardstyle beats, την hyperpop ή την ambient.

www.soundcloud.com/user-493247899

Εμπνευσμένη από την witch house, την πειραματική ηλεκτρονική, την ambient ή την synth pop, η Nesansya ξεκίνησε με αυτοδίδακτη κιθάρα και φωνητικά. Τον τελευταίο χρόνο, δημιουργεί ηλεκτρονικά ηχοτοπία με ατμοσφαιρικούς ήχους, μελαγχολικές μελωδίες και ονειρικά φωνητικά, αναζητώντας την ομορφιά και την ισορροπία μέσα στο χάος που μας περιβάλλει.