Μουσικη

MSHR (USA) / Babak Ahteshamipour (GR/IR) x Jessie Onze (FR)

Προγραμμα:
Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 | 20:00
Εισιτηρια:
12€
Πληροφοριες / Κρατησεις:
more.com & ☏ 213 00 40 496
Συντελεστες
Σχετικα

Ένα live ηχητικό installation από τους MSHR και ένα σετ ηλεκτρονικού ήχου από τον Babak Ahteshamipour συνοδευόμενο από τον Jessie Onze σε live visuals. Πριν και μετά τα σετ, τη μουσική επιλέγει ο DJ JAB (John Also Bennett).

Το MSHR είναι η καλλιτεχνική κολεκτίβα των Brenna Murphy και Birch Cooper, που ιδρύθηκε το 2011 στο Πόρτλαντ του Όρεγκον. Δημιουργεί από κοινού γλυπτικά ηλεκτρονικά συστήματα που παίρνουν μορφή ως οπτικοακουστικές συνθέσεις, performance και εγκαταστάσεις. Οι performance των MSHR περιστρέφονται γύρω από αναλογικά συνθεσάιζερ και συστήματα ηλεκτρονικής μουσικής που παίζονται σε ανατροφοδότηση με φώτα και κίνηση. Οι εγκαταστάσεις των MSHR περιλαμβάνουν παραγωγικά και διαδραστικά ηλεκτρονικά συστήματα ενσωματωμένα σε καθηλωτικές γλυπτικές διατάξεις. Το ντουέτο εξερευνά διαισθητικές και τεχνικές διαβαθμίσεις μεταξύ ηχητικών και γλυπτικών μορφών, χρησιμοποιώντας αναλογικά κυκλώματα και λογισμικό ανοιχτού κώδικα για να σμιλεύσει αμοιβαία αντηχητικά υπερ-αντικείμενα.

www.mshr.info

Ο Babak Ahteshamipour είναι διεπιστημονικός καλλιτέχνης, συγγραφέας και μουσικός με έδρα την Αθήνα. Η πρακτική του βασίζεται στη σύγκρουση του εικονικού με το πραγματικό, εξερευνώντας θέματα από τον κυβερνοχώρο μέχρι την οικολογία και από την πολιτική μέχρι την ταυτότητα. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε χώρους και φεστιβάλ όπως τα Centre Pompidou, New Art City, The Wrong, Sala Equis, Biquini Wax ESP, Experimental Sound Studio, Milan Machinima Festival, Ametric Festival, CTM Festival’s magazine, KIBLIND, [ANTI]MATERIA, und. Athens, ATTN: Magazine κ.ά. Έχει κυκλοφορήσει μουσική στα labels Industrial Coast και Jollies, έχει μοιραστεί τη σκηνή με καλλιτέχνες όπως οι HELM, Zoviet France, Iku Sakan και Gaël Segalen και έχει δημιουργήσει video clips για καλλιτέχνες όπως οι Fire-Toolz, Digifae και B. Michaael.

www.babakahteshamipou.com

Ο Jessie Onze θα συνοδεύσει το σετ του Babak με live visuals βασισμένα σε τρισδιάστατα κινούμενα σχέδια του ίδιου του Babak. Θα παραμορφώσει, θα χειριστεί και θα επαναπροσδιορίσει το 3D animated υλικό, με στόχο να εξαγάγει νέα οπτικά στοιχεία που θα ταιριάζουν με τη διαρκώς μεταβαλλόμενη μουσική του Babak.

www.t.me/+gWDQWM8hp9M2NjNk

Artwork by MSHR.