Μουσικη

NEW MUSIC #2: παρουσίαση του 2ου τεύχους + συναυλία

Προγραμμα:
Κυριακή 2 Απριλίου 2023 | 19:00
Εισιτηρια:
είσοδος ελεύθερη
Πληροφοριες / Κρατησεις:
Συντελεστες
Σχετικα

Το περιοδικό NEW MUSIC παρουσιάζει στο ΚΕΤ το δεύτερό του τεύχος, τους λόγους που οδήγησαν στη δημιουργία του περιοδικού, καθώς και την ύλη του δεύτερου τεύχους και συζητάει με το κοινό. Μετά τη συζήτηση ακολουθεί συναυλία.

“Έφτασε η ώρα της κυκλοφορίας του δεύτερου τεύχους του περιοδικού NEW MUSIC, μιας πρωτοβουλίας που έχει την πρόθεση να εστιάσει και να αναδείξει τη σύγχρονη δημιουργική μουσική, με πρωτότυπα κείμενα, συνεντεύξεις αλλά και μεταφράσεις. Επιμένουμε σε μια συζήτηση γύρω από τη νέα μουσική: πώς αυτή δημιουργείται κι αν ο κόσμος τη χρειάζεται. Το πρώτο τεύχος σχεδόν εξαντλήθηκε, γνωρίσαμε χώρους για τη διανομή του και πρόσωπα εντός και εκτός του κόσμου της μουσικής που δέχθηκαν με ενθουσιασμό το εγχείρημα ή μας έδωσαν σχόλια και ανάδραση για να βελτιωθούμε. Ευχαριστούμε για όλα αυτά και χαιρόμαστε που γνωρίζουμε από κοντά κόσμο που συζητά για μουσική”.

— H ομάδα του περιοδικού

Στη συναυλία συμμετέχουν: MIZI (electronics), Νίκος Καρύδης (τρομπέτα), Δημήτρης Βεντουράκης (πιάνο), Δάφνη Μέγγου (κλαρινέτο) και Ορέστης Τσεκούρας (κιθάρα).