Μουσικη

So Sner / Miki Yui

Προγραμμα:
Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 | 21:00
Εισιτηρια:
8€
Πληροφοριες / Κρατησεις:
more.com & ☏ 213 00 40 496
Συντελεστες
Σχετικα

Δύο σόλο σετ πειραματικού και ηλεκτρονικού ήχου.

Το ντουέτο So Sner αποτελείται από τη Susanna Gartmayer (μπάσο κλαρινέτο) και τον Stefan Schneider (ηλεκτρονικά). Κυκλοφόρησαν πέρσι το πρώτο τους άλμπουμ, “Reime”, στο εμβληματικό label TAL (Düsseldorf). Στη συνέχεια της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, η συναυλία στο ΚΕΤ είναι η πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση στην Αθήνα.

www.sosner.bandcamp.com/album/reime

Η Miki Yui,Γιαπωνέζα sound artist που ζει και εργάζεται στο Düsseldorf, δημιουργεί μινιμαλιστικά ηχοτοπία με sub bass και advanced modular synthesis. Η πιο πρόσφατή της δουλειά είναι εμπνευσμένη από τις εμπειρίες της στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου.

www.mikiyui.com

Ο Stefan Schneider, μουσικός και παραγωγός από το Düsseldorf, είναι ιδρυτικό μέλος του ηλεκτρονικού σχήματος Kreidler (1994-99) και υπήρξε μέλος του διεθνώς αναγνωρισμένου τρίο To Rococo Rot (1995-2014). Το 2016, δημιούργησε το label TAL. Έχει συνεργαστεί με τους Joachim Roedelius (Cluster), Arto Lindsay, Bill Wells, Dieter Moebius (Cluster), Klaus Dinger (NEU!) Sofia Jernberg, Koshiro Hino (YPY/GOAT), John McEntire (Τortoise) και Katharina Grosse.

www.talmusic.com

Η Susanna Gartmayer είναι συνθέτρια, αυτοσχεδιάστρια και performer για μπάσο κλαρινέτο και κόντρα άλτο κλαρινέτο. Δραστηριοποιείται στους τομείς του αυτοσχεδιασμού, της πειραματικής ροκ, της σύγχρονης μουσικής και της πολυμεσικής ηχητικής έρευνας. Σπούδασε ζωγραφική και χαρακτική στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Βιέννης και στο Glasgow School of Art. Έκανε αυτοδιδασκαλία για μπάσο κλαρινέτο και σύνθεση. Συμμετέχει σε πολλά σύνολα οργανωμένης και αυτοσχεδιαστικής μουσικής. Από το 2015, διοργανώνει την εβδομαδιαία “Monday Improvisers Session” στο Celeste της Βιέννης.