φεστιβάλ

Soundtrope Festival 2018

Προγραμμα:
Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, 20:30
Εισιτηρια:
7€
Πληροφοριες / Κρατησεις:
Συντελεστες
Σχετικα

Το Soundtrope Festival (music/film/dance/visuals) γίνεται πέντε χρονών και το γιορτάζει στο ΚΕΤ! Πρόκειται για ένα φεστιβάλ σύγχρονων τεχνών, ανήσυχο, περίεργο, ξένο αλλά και οικείο συνάμα, που από την πρώτη μέρα της ύπαρξής του, επιδιώκει να φιλοξενεί και να φιλοξενείται, να ταξιδεύει αλλά και να ριζώνει. Αισίως διοργανώνεται για 5η χρονιά, παρουσιάζοντας το πρόγραμμά του σε τρεις πανέμορφες πόλεις: την Αθήνα, το Βερολίνο και τα Ιωάννινα.

Σε συνεργασία με το NRW KULTURsekretariat έχει τη χαρά να φιλοξενεί μια σειρά από σύγχρονους και αξιόλογους καλλιτέχνες παρουσιάζοντας στην Αθήνα και στον ιδιαίτερο χώρο του Κέντρoυ Ελέγχου Τηλεοράσεων μια παράσταση στην οποία η διάδραση και η σύμπραξη μεταξύ των καλλιτεχνών θα έχει τον πρώτο λόγο.

Μια οπτικοακουστική παράσταση που συνδυάζει την avant-garde και την πειραματική μουσική με τις εικαστικές τέχνες και το χορό. Αναλυτικά συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Μιχάλης Καλκάνης, Γιάννης Αναστασάκης, Thomas Sauerborn, Matthias Schuller, KOSTADIS, Δώρα Ζούμπα, Guido De Flaviis, Polar B, Raissa Mehner, Ορέστης Μπενέκας, Λάμπης Κουντουρόγιαννης, Ναταλία Μαντά, Βασίλης Τζαβάρας, Σόλης Μπαρκί

link fb event