Μουσικη

+αυτωσχεδιασμός #3: Costinho, Trench, Φωκάς

Προγραμμα:
Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 | 21:00
Εισιτηρια:
8€
Πληροφοριες / Κρατησεις:
κρατήσεις απαραίτητες: viva.gr & ☏ 213 00 40 496
Συντελεστες
Σχετικα

Στον τρίτο +αυτωσχεδιασμό, ο Costinho (Κωστής Ζουλιάτης) αυτοσχεδιάζει με τους Alan Trench (ηλεκτρική κιθάρα) και Νίκο Φωκά (electronics).

Ο Alan Trench είναι μουσικός, συνθέτης και παραγωγός, με εντυπωσιακό βιογραφικό – από το σκοτεινό φολκ βρετανικό τρίο Orchis, τους Twelve Thousand Days με τον Martyn Bates των Eyeless in Gaza και τα πρότζεκτ Temple Music και Howling Larsons, μέχρι το περίφημο δίκτυο διανομής World Serpent Distribution και τη συνεισφορά του σε ηχογραφήματα των Current 93, Nurse With Wound κ.ά.

Ο Νίκος Φωκάς είναι μουσικός και sound designer, εμφανίζεται και ηχογραφεί ως μέλος των Vault Of Blossomed Ropes, ενώ στο ενεργητικό του έχει τόσο προσωπική δισκογραφία (‘The Eternal Creak Of The Icebreaker’) όσο και εξαιρετικές συνεργασίες, όπως η πρόσφατη δουλειά ‘Nensha’ με τον τρομπετίστα Arve Henriksen (ECM Records, ACT, Rune Grammofon κ.α.). Φωκάς και Trench συνυπάρχουν στο σχήμα Black Lesbian Fishermen, που άφησε το δισκογραφικό στίγμα του το 2019 με το υπνωτικό “The Metaphysics of Natron”.

Ο οικοδεσπότης Costinho ειδικεύεται στον χειρισμό πλήκτρων κάθε λογής – από το συμβατικό πιάνο μέχρι ηλεκτροφόρα συστήματα. Είναι γνωστός κυρίως από την ιδρυτική εμπλοκή του σε σχήματα όπως οι Night On Earth, Paracroussis, Τα Ριζά κ.ά., τις συνθέσεις του για ντοκιμαντέρ και θεατρικές παραστάσεις, αλλά και για την ερευνητική αφοσίωσή του στον Γιάννη Χρήστου.

Σταθερά το αρτ του πόστερ είναι από τα χέρια του Amvrosios Gousgounis.