Μουσικη, Χορος

Temporal, Terrestrial #2 {oμάδα The Instrument}

Προγραμμα:
Σάββατο/Κυριακή, 6 & 7 Οκτωβρίου, 21:00
Διαρκεια:
60'
Εισιτηρια:
10 €, 8 € (φοιτητικό, άνω 65), 5 € (κάρτα ανεργίας, ΣΕΗ, ΣΕΧΩΧΟ)
Πληροφοριες / Κρατησεις:
Συντελεστες
Χορός:
Maya M. Carroll, Άρια Μπουμπάκη
electroacoustic media:
Roy Carroll
κρουστά:
Στέφανος Χυτήρης
electronics, synthesizer:
Στράτος Μπιχάκης
Σχετικα

Η ομάδα The Instrument έχει ξεκινήσει μια σειρά παραστάσεων με τίτλο Temporal, Terrestrial σε συνεργασία με δημιουργούς από τα πεδία της μουσικής, του χορού και των εικαστικών τεχνών. Μέσω των παραστάσεων ξετυλίγονται μοναδικές συναντήσεις με κεντρικό άξονα το πάθος και τις δεξιότητες που μοιράζονται οι δημιουργοί των διαφορετικών καλλιτεχνικών πεδίων. Η κάθε performance είναι κάτι σαν προσχέδιο· οι ήχοι, οι εικόνες και οι συνθέσεις κατευθύνονται συλλογικά από την ομάδα των καλλιτεχνών. Τα μέλη της ομάδας εναλλάσσονται καθώς κάθε φορά οι The Instrument συμπράττουν με ντόπιους καλλιτέχνες.

Ο στόχος των παραστάσεων Temporal, Terrestrial είναι να ξεκινήσει ένας συνεχής διάλογος μεταξύ των καλλιτεχνών που έχουν αναπτύξει τις ικανότητές τους μέσω του αυτοσχεδιασμού, μακριά από θεωρητικές ιδέες και από τα όρια που αυτές επιβάλλουν.

Λίγα λόγια για την ομάδα The Ιnstrument

H ομάδα Τhe Instrument ιδρύθηκε το 2011 στο Βερολίνο. Δίνει παραστάσεις με πυρήνα το συνεργατικό έργο των Μaya M. Carroll και Roy Carroll και τις διαφορετικές καλλιτεχνικές τους επιδιώξεις. Ο Roy και η Μaya συνεργάζονται από το 2006, δημιουργώντας έργα με άλλους καλλιτέχνες από το χώρο της performance, της μουσικής και των εικαστικών τεχνών. Οι διάφορες δραστηριότητές τους περιλαμβάνουν χορογραφικές δουλειές και άλλες σκηνικές παραγωγές, ερευνητικές συνεργασίες, διαλέξεις / συζητήσεις και εργαστήρια.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.theinstrument.org/