Μουσικη

WESTERMAN / opening act: Biased Islands

Προγραμμα:
Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 | 21:00
Εισιτηρια:
8€
Πληροφοριες / Κρατησεις:
viva.gr & ☏ 213 00 40 496
Συντελεστες
Σχετικα

Ο Westerman — γεννημένος στο Νότιο Λονδίνο και μόνιμος πλέον κάτοικος Αθήνας — επιστρέφει με το καινούργιο του single από τον νέο του επερχόμενο δίσκο, “Idol; RE-run”, δύο χρόνια μετά από το “Your Hero Is Not Dead” (Partisan Records, 2020).

Γραμμένο αμέσως μετά από μια περίοδο αποσύνδεσής του από τη μουσική δημιουργία και με το μέλλον της καριέρας του να φαίνεται αρκετά θολό εξαιτίας της πανδημίας, ήταν ασαφές για τον ίδιο αν το υλικό το οποίο δούλευε θα γινόταν ποτέ προσβάσιμο. Αυτή η αβεβαιότητα τού πρόσφερε μια παράξενη ελευθερία που τον οδήγησε σε μερικές από τις πιο περιπετειώδες και απροσποίητες του συνθέσεις.

Με τον παραγωγό και ντράμερ James Krivchenia των Big Thief στην συμπαραγωγή, το “Idol; RE-run” είναι μια πρώτη γεύση από αυτή την πρόσφατη δουλειά του. Στον απόηχο της εισβολής στο Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών, το “Idol; RE-run” είναι ένας συλλογισμός για τους ψευδοπροφήτες και τους δηλητηριώδεις echo chambers του διαδικτύου και ένας εξορκισμός της κοινωνιολογικής απογοήτευσης.

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, ο Κορμοράνος διοργανώνει το πρώτο του live στον νέο τόπο κατοικίας του, την Αθήνα, για μια ζεστή, ιδιοσυγκρασιακή solo εμφάνιση.

Τη συναυλία ανοίγει ο Biased Islands.

Westerman ➤ westermanmusic.bandcamp.com

Biased Islands ➤ distrokid.com/hyperfollow/biasedislands/long-before