Μουσικη

Yorgas Helmet / Oliver Torr / MIZI

Προγραμμα:
Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2023 | 21:00
Εισιτηρια:
8€
Πληροφοριες / Κρατησεις:
more.com & ☏ 213 00 40 496
Συντελεστες
Σχετικα

Οι Yorgas Helmet, Oliver Torr και MIZI ολοκληρώνουν στο ΚΕΤ μια μίνι ευρωπαϊκή περιοδεία (Αυστρία, Τσεχία, Γερμανία, Ελλάδα).

Ο Γεώργιος Καραμανωλάκης (aka Yorgas Helmet), σύγχρονος εννοιολογικός καλλιτέχνης, μουσικός (ΟΔΟΣ 55), συνθέτης πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής, δημιουργός και βασικό μέλος της ομάδας ΟΜΙΟ (2000), παραγωγός της εκπομπής «Athens Inner City Broadcast», έχει συμμετάσχει σε πληθώρα ομαδικών και ατομικών εκθέσεων και συνεργαστεί με τους Jean-Marc Foussat (Γαλλία), Hiroshi Hasegawa (Ιαπωνία), Daniel Menche (ΗΠΑ), Drew Mac Dowell (Σκωτία) ή Phill Niblock (ΗΠΑ). Το έργο του έχει παρουσιαστεί σε περιοδικά και εκδόσεις («Frieze», «Wire», «Blow Up», κ.ά.).

www.georgiokaramanolakis.bandcamp.com

Ο Oliver Torr είναι ένας πολυδιάστατος καλλιτέχνης, συνθέτης και sound designer με έδρα την Ευρώπη. Η τέχνη του βασίζεται στον παρορμητικό αυτοσχεδιασμό, την τεχνολογία και τη σύνθεση. Έχει κατασκευάσει όργανα, έχει δραστηριοποιηθεί σε περιβάλλοντα γκαλερί, σε χώρους performance και έχει δημιουργήσει μουσική και ηχητικό σχεδιασμό για διάφορες ταινίες . Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες από πολλαπλά πεδία, όπως οι John Richards, Elvin Brandhi, Black Tar Jesus, Axonbody και πολλοί άλλοι. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε περιοδικά όπως τα: The Wire, Quietus, Electronic Sound κ.ά.

www.olivertorr.bandcamp.com

Ο Γιώργος Μυζήθρας ΜΙΖΙ») είναι μουσικός, συνθέτης και performer στα πεδία της πειραματικής μουσικής, του αυτοσχεδιασμού, της ζωντανής ηλεκτρονικής μουσικής, της μουσικής για θεατρικές παραστάσεις και των οπτικοακουστικών εγκαταστάσεων. Η μουσική του περιστρέφεται σήμερα γύρω από την πρακτική του “media rummaging”, συνεχή διαισθητική εξερεύνηση διαφορετικών μέσων αναπαραγωγής, ηχογράφησης και μετάδοσης. Είναι μέλος της κολεκτίβας ΚΕ.Δι.Μου.Ρα και του συνόλου πειραματικής μουσικής Trigger Happy. Επιμελείται τη διαδικτυακή ραδιοφωνική πλατφόρμα loskop.radio. Έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ, το “Music Behind Music” (ΤΟΠΟΤ) και το πολύ πρόσφατο “Watch Paint Dry” (Abstand).

www.mizithras.bandcamp.com